Εκτός ξενοδοχείου ο Νόβακ Τζόκοβιτς με απόφαση του Δικαστή - «Τι άλλο να έκανε;»

Σε νέα τοποθεσία μεταφέρθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ώστε να παρακολουθήσει την δίκη για την παραμονή ή την απέλασή του από την Αυστραλία, μετά από απόφαση του Δικαστή, Άντονι Κέλι.

Εκτός ξενοδοχείου ο Νόβακ Τζόκοβιτς με απόφαση του Δικαστή - «Τι άλλο να έκανε;»

Αφού ολοκλήρωσε την αγόρευσή του ο νομικός εκπρόσωπος του Τζόκοβιτς, Νικ Γουντ, ο οποίος παρουσίασε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που έκανε ο πελάτης του προκειμένου να ζητήσει εξαίρεση ώστε να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open, ο δικαστής της Ομοσπονδιακής έδρας είπε σχετικά «Τι άλλο μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να μπει στην Αυστραλία;», με τον Νικ Γουντ να συμπληρώνει «Συμφωνώ μαζί σας εντιμότατε».

Ο Δικαστής Κέλι ζήτησε την μεταφορά του Τζόκοβιτς από το Park Hotel, στο οποίο έμενε τις τελευταίες ημέρες, σε τοποθεσία που θα μπορεί να παρακολουθήσει την διαδικασία, μιας και στο ξενοδοχείο -στο οποίο θυμίζουμε ότι ζουν για πολλά χρόνια δεκάδες μετανάστες- δεν υπάρχει τηλεόραση. Όμως δεν μπορεί να μεταφερθεί σε μέρος στο οποίο βρίσκονται δικαστές και δικηγόροι, καθώς παραμένει ανεμβολίαστος.

Λίγο μετά τις 13.30 (τοπική ώρα) η έδρα ενημέρωσε πως η δίκη διακόπτεται μέχρι τις 6:15 (15:15 τοπική ώρα), για μεσημεριανό φαγητό.