Σέρβος ποδοσφαιριστής καταγγέλλει παράνομη είσοδο του Ναδάλ στην Αυστραλία!

Ο Μίλος Νίνκοβιτς, ποδοσφαιριστής της Σίδνεϊ FC, καταγγέλλει παράνομη είσοδο του Ραφαέλ Ναδάλ στην Αυστραλία! «Δεν έδειξαν τέτοια ευαισθησία για τον Ναδάλ όπως έκαναν με τον Τζόκοβιτς», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σέρβος ποδοσφαιριστής καταγγέλλει παράνομη είσοδο του Ναδάλ στην Αυστραλία!

Έναν ακόμη υποστηρικτή έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη γνωστή υπόθεση απαγόρευσης της εισόδου του στην Αυστραλία, καθότι ανεμβολίαστος και με μη επαρκή βίζα.

Ο λόγος για τον Μίλος Νίνκοβιτς, τον εκ των αρχηγών της Σίδνεϊ FC, ο οποίος με δηλώσεις του στη σέρβικη «Kurir» κατήγγειλε δημόσια τον... Ραφαέλ Ναδάλ, υποστηρίζοντας ότι η είσοδος του Ισπανού άσου στη χώρα ενόψει της συμμετοχής του στο επερχόμενο Australian Open ήταν παράνομη!

O 37χρονος εξτρέμ της ομάδας της Αυστραλίας τόνισε πως ο Ναδάλ ταξίδεψε στη «χώρα των καγκουρό» χωρίς να έχει περάσει το απαραίτητο διάστημα καραντίνας των 14 ημερών που έχει ορίσει η τοπική κυβέρνηση. Μεταξύ άλλων, ο συμπατριώτης του Τζόκοβιτς είπε σχετικά:

«Ουδείς ασχολήθηκε με αυτό, όμως θυμάμαι ότι ο Ναδάλ ανακοίνωσε πως νόσησε από κορονοϊό στις 20 Δεκεμβρίου και μπήκε στην Αυστραλία στις 30 ή στις 31 Δεκεμβρίου!

Δεν είχαν περάσει δύο εβδομάδες και για να μπεις στην Αυστραλία, πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την νόσησή σου, είτε είσαι Αυστραλός, είτε είσαι ξένος.

Ουδείς έχει γράψει κάτι γι' αυτό, κανείς δεν ρωτάει τι συνέβη. Πως έγινε κάτι τέτοιο; Και όμως, όλο αυτό δείχνει ότι ήξεραν από νωρίς τι ήθελαν να κάνουν και γιατί το έκαναν με τον Νόβακ».