Σέρτζαν Τζόκοβιτς: «Ο γιος μου είναι σαν τον Ιησού, ζωντανός μαζί μας» (vid)

O πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς παρομοίασε τον γιο του με τον Ιησού Χριστό και ως καρδιά της Σερβίας και του φιλελεύθερου κόσμου

Σέρτζαν Τζόκοβιτς: «Ο γιος μου είναι σαν τον Ιησού, ζωντανός μαζί μας» (vid)

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σέρτζαν, δεν σταματάει να διαδηλώνει υπέρ του γιου του, με αφορμή όσα γίνονται στην Αυστραλία λίγες μέρες πριν την έναρξη του Australian Open.

Παρομοίασε λοιπόν τον ανεμβολίαστο τενίστα με τον Ιησού Χριστό, ενώ τον χαρακτήρισε ως την καρδιά της Σερβίας και του φιλελεύθερου κόσμου, στο περιθώριο της δεύτερης ημέρας των διαδηλώσεων έξω από το Κοινοβούλιο της Σερβίας.

«Ευχαριστώ πολύ όλους όσους είναι εδώ. Κάθε μέρα θα είμαστε όλο και περισσότεροι. Είστε αδέρφια μας, και εσείς τα παιδιά κι εμείς οι γέροι, ξέρουμε γιατί ήρθαμε.

Επειδή αυτό σημαίνει πολλά για τον Νόβακ, τού δείχνει ότι δεν είναι μόνος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή. Ο Ιησούς είχε επίσης ένα φοβερό πρόβλημα, του έκαναν τα πάντα, αλλά είναι ζωντανός μαζί μας. Το ίδιο είναι ζωντανός και ο Νόβακ μας, δεν μπορώ να τον γονατίσω, είναι η καρδιά της Σερβίας, ο ήλιος μας, η καρδιά του φιλελεύθερου κόσμου.

Αφού είδαν τι γινόταν, σήμερα θυμήθηκαν να αιχμαλωτίσουν την Τσέχα τενίστρια που ήταν εκεί για 10 μέρες περπατώντας ελεύθερα και έπαιζε τουρνουά και τώρα θυμήθηκαν να την πιάσουν και να την βάλουν φυλακή.

Αν υπάρχει δικαιοσύνη, αυτό θα επιστρέψει. Ο Θεός είναι μεγάλος. Έχουμε ένα τραγούδι που συνθέσαμε με τη βοήθεια μουσικών: “Μια χώρα, μια ομάδα, είμαι περήφανος για όλη μου την καρδιά, κατάγομαι από τη Σερβία και δεν φεύγω ποτέ”».