Ξέσπασε ο πατέρας του Τζόκοβιτς: «Τον κρατούν αιχμάλωτο - Ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους»

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στην Αυστραλία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς - Έξαλλος ο πατέρας του, ο οποίος δήλωσε πως ο γιος του είναι «αιχμάλωτος».

Ξέσπασε ο πατέρας του Τζόκοβιτς: «Τον κρατούν αιχμάλωτο - Ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στην Αυστραλία και στην πόλη της Μελβούρνης. Όμως, ο κορυφαίος τενίστας δεν είχε μαζί του όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Οι άνθρωποι της χώρας δεν κάνουν όμως εξαιρέσεις και θέλουν να λύσουν το θέμα με απόλυτα νόμιμο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε μαζί του την απαραίτητη Visa. Πλέον, βρίσκεται σε κράτηση και σε απομόνωση, μη μπορώντας μάλιστα να έχει στην κατοχή του, το κινητό του. Ο Υπουργός εξωτερικών της Σερβίας είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον πρέσβη της πατρίδας του στην Αυστραλία, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση.

Ο πατέρας του Νόβαν Τζόκοβιτς, Σέρτζιαν, προχώρησε σε νέες δηλώσεις, σχολιάζοντας τα εξής: «Δεν είναι μια μάχη για τον Νόβακ αυτή, είναι μία μάχη για την ελευθερία του κόσμου! Είναι μία μάχη για όλο τον κόσμο. Αν δεν τον απελευθερώσουν μέσα στην επόμενη μισή ώρα, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους. Είναι μία μάχη για όλους μας».

Νόβακ Τζόκοβιτς: Κρατείται σε απομόνωση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης