Με Τσιτσιπά κόντρα στην Αργεντινή

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 3ης ημέρας των αγώνων στο ATP Cup του Σίδνεϊ τη Δευτέρα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να πραγματοποιήσει το φετινό του ντεμπούτο στα μονά.

Με Τσιτσιπά κόντρα στην Αργεντινή

Μετά την ανησυχητική πρεμιέρα του Σαββάτου όπου απέσυρε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του από το παιχνίδι με τον Χουρκάτς, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στο μεγάλο ντέρμπι της αναμέτρησης Ελλάδα-Αργεντινή για τη 2η αγωνιστική του Group D.

Η Αργεντινή ξεκίνησε εντυπωσιακά στη διοργάνωση με νίκη 3-0 επί της Γεωργίας και με ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Ελλάδα, θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας (08:30GR) με την αναμέτρηση του Μιχάλη Περβολαράκη κόντρα στον Φεντερίκο Ντελμπόνις και θα ακολουθήσει το ντέρμπι Τσιτσιπάς-Σβάρτσμαν (10:30GR).

Πρόκειται για την τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον 29χρονο Αργεντινό Νο13 στον κόσμο να κερδίζει το πρώτο ραντεβού το 2017 στην Αμβέρσα και τον Έλληνα πρωταθλητή να ισοφαρίζει το 2018 στο χώμα της Βαρκελώνης.

Στο διπλό, είναι προγραμματισμένο να αγωνιστούν οι Τσιτσιπάς/Περβολαράκης κόντρα σε Γκονζάλεζ/Μολτένι.

πηγή: tennis24.gr