Νικ Κύργιος: «Καταστροφή εάν απουσιάσουν οι Big 3 από το Australian Open»

Για την ενδεχόμενη απουσία και των τριών κορυφαίων του αθλήματος τα τελευταία χρόνια, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ από το Australian Open, μίλησε ο Νικ Κύργιος.  

Νικ Κύργιος: «Καταστροφή εάν απουσιάσουν οι Big 3 από το Australian Open»

Ο Νικ Κύργιος είπε ότι δεν ξέρει σε τι κατάσταση είναι ο Τζόκοβιτς κι αν έχει εμβολιαστεί, ωστόσο το άθλημα τον χρειάζεται.

«Ελπίζω να είχε καλά Χριστούγεννα και ελπίζω να είναι σε θέση να παίξει τένις για πολύ καιρό ακόμα γιατί, όπως έχω πει, οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν. Αν και οι τρεις απουσιάσουν από το Australian Open, θα είναι καταστροφή. Η απόλυτη καταστροφή για τους φιλάθλους και τον κόσμο που θέλει να απολαύσει τένις.

Σίγουρα θα είναι καλή ευκαιρία για τους νεότερους να προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν, ωστόσο χρειαζόμαστε τους τρεις στο άθλημα», είπε αρχικά ο Κύργιος.

Ο Κύργιος, αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο και έχει πέσει στο Νο93 της παγκόσμιας κατάταξης με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ATP Cup.

Θα αγωνιστεί στο ATP 250 της Μελβούρνης, την στις αρχές του χρόνου ενώ έχει wild card και για το Sydney Classic την επόμενη εβδομάδα.