ATP Finals: Περίπατος Τζόκοβιτς απέναντι στον Ρούμπλεφ!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απώλεσε μόλις πέντε γκέιμ απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, κάνοντας με χαρακτηριστική άνεση το «δύο στα δύο» στους φετινούς ATP Finals στο Τορίνο.

ATP Finals: Περίπατος Τζόκοβιτς απέναντι στον Ρούμπλεφ!

Λίγα 24ωρα μετά την υπερηχητική του εμφάνιση απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Αντρέι Ρούμπλεφ... προσγειώθηκε ανώμαλα απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, στην παρθενική μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειξε την κλάση του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετατρέποντας σε υγιεινό περίπατο την αναμέτρησή του με τον 24χρονο Ρώσο, τον οποίο νίκησε μέσα σε διάστημα μιας ώρας και οκτώ λεπτών!

Το τελικό 6-3, 6-2 μαρτυρά επακριβώς την εικόνα της αναμέτρησης, με τον Σέρβο άσο να στηρίζεται -για ένα ακόμη ματς- στο άκρως βελτιωμένο πρώτο σερβίς του (είχε 81% κερδισμένων πόντων σε αυτό), ενώ ήταν αποτελεσματικός και στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του με 4/6.

Στον αντίποδα, ο Ρούμπλεφ κατάφερε μεν να σπάσει το σερβίς του «Νόλε» μία φορά (στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο παιχνίδι), όμως τα τραγικά ποσοστά του στο δικό του σερβίς (56% κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς και μόλις 40% στο δεύτερο) του κόστισαν ακριβά.