ATP Finals: «Δύο στα δύο» για Μεντβέντεφ στη ματσάρα με Ζβέρεφ! (highlights)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς με δύο τάι μπρέικ, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε του Σάσα Ζβέρεφ με 2-1 σετ για να κάνει το «δύο στα δύο» στα ATP Finals του Τορίνο. Στο άλλο ματς της ημέρας ο Γιάνικ Σίνερ συνέτριψε 2-0 τον Χούμπερτ Χούρκατς!

ATP Finals: «Δύο στα δύο» για Μεντβέντεφ στη ματσάρα με Ζβέρεφ! (highlights)

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με δύο τάι μπρέικ και πολλές συγκινήσεις, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ... ίδρωσε μεν, κατάφερε δε να πετύχει τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα φετινά ATP Finals του Τορίνο.

Ο Ρώσος κάτοχος του πρόσφατου US Open επικράτησε οριακά με 6-3, 6-7 (3), 7-6 (6) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, σε τρία «γεμάτα» σετ που είχαν συνολική διάρκεια δύο ώρες και 35 λεπτά, για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Να σημειώσουμε ότι πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα οι δύο αθλητές είχαν συναντηθεί δέκα φορές και μοιράζονταν τις νίκες. Πλέον ο Μεντβέντεφ προηγείται στα παιχνίδια του με τον Γερμανό με 6-5.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Γιάνικ Σίνερ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο το γεγονός ότι πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του συμπατριώτη του, Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος αποχώρησε από το τουρνουά λόγω τραυματισμού. Ο μόλις 20χρονος Ιταλός διέλυσε τον Χούμπερτ Χούρκατς με 6-2, 6-2!