Σαμπαλένκα - Σάκκαρη 1-2: «Έπαιξα με καρδιά»

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-1 την Αρίνα Σαμπαλένκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του WTA Finals. Οι δηλώσεις της Ελληνίδας αθλήτριας μετά τη μεγάλη της νίκη:

Σαμπαλένκα - Σάκκαρη 1-2: «Έπαιξα με καρδιά»

Για την ατμόσφαιρα στην Γκουανταλαχάρα: "Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Ήξερα ότι ήταν απίστευτα εδώ, αλλά παίζοντας μπροστά σε αυτό το κοινό το κατάλαβα. Είναι η πρώτη μεγάλη μου νίκη στο Μεξικό και δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Πιστέψτε με, παίζω με πάθος, έρχομαι από την Ελλάδα. Μοιάζουμε σαν χώρες. Η ενέργεια που δίνει το κοινό είναι απίστευτη, με έκανε να νιώθω ότι παίζω στο σπίτι μου και σας ευχαριστώ πολύ. Με βοηθήσατε να παίξω ακόμα καλύτερα".

Για τους λόγους που νίκησε: "Η τύχη βοηθάει πάντα, αλλά παίζοντας με την καρδιά μου κάνω τα πράγματα πιο εύκολα. Το τένις είναι το τελευταίο που έχει σημασία, γιατί το να πιστεύεις στον εαυτό σου και να παίζεις με καρδιά είναι πάρα πολύ σημαντικό".

Για τον αγώνα με την Κοντεβέιτ: "Ξέρουμε καλά η μία την άλλη και θα είναι μεγάλη πρόκληση. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, έχουμε ξεκινήσει μαζι και της είχα πει και στην Μόσχα μέσα στην σεζόν ότι θα τα πούμε στην Γκουανταλαχαρα. Δεν με πίστεψε τότε".