WTA Finals: Η ώρα της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε… μεξικανική ώρα, στο πιο σημαντικό -μέχρι στιγμής- ματς της στη διοργάνωση.

WTA Finals: Η ώρα της Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κοντραριστεί με τον κακό της δαίμονα, την Αρίνα Σαμπαλένκα, τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 03:30GR, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά των φετινών WTA Finals.

Μετά την ήττα της από την Πάολα Μπαντόσα το βράδυ του Σαββάτου, η Μαρία ισοβαθμεί στη 2η θέση του ομίλου με τη Νο1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα και οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωπες τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ένα do or die ματς.

Την 2η νίκη της στη Γουαδαλαχάρα ψάχνει η 26χρονη Ελληνίδα, που θα πάρει έτσι το εισιτήριο για τις “4” καλύτερες τενίστριες της χρονιάς, ακολουθώντας τις Μπαντόσα και Κόνταβεϊτ που έχουν ήδη “κλείσει” τις θέσεις τους στα ημιτελικά.

Η Σάκκαρη έχει κερδίσει μόλις μια φορά τη Σαμπαλένκα, στις πέντε αναμετρήσεις που έχουν δώσει. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία επικράτησε με ανατροπή το 2019 στο Σινσινάτι, όμως έκτοτε, έχει χάσει και τους τέσσερις αγώνες που έδωσαν αντιμέτωπες.

* Πάολα Μπαντόσα και Ίγκα Σφιόντεκ θα κοντραριστούν στις 22:00GR της Δευτέρας, σε ένα αδιάφορο -βαθμολογικά- ματς.