Σάκκαρη: Δεύτερος αγώνας για το WTA Finals, κόντρα στην Μπαντόσα, το βράδυ του Σαββάτου (22.00)

Βράδυ Σαββάτου (13/11, 22.00) θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη για το WTA Finals, απέναντι στην Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα.

Σάκκαρη: Δεύτερος αγώνας για το WTA Finals, κόντρα στην Μπαντόσα, το βράδυ του Σαββάτου (22.00)

Το βράδυ του Σαββάτου (13/11), στις 22:00 ώρα Ελλάδος, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη για το WTA Finals, απέναντι στην Πάουλα Μπαντόσα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά το εντυπωσιακό της ντεμπούτο στη Γκουανταλαχάρα, όπου κέρδισε την Ίγκα Σφιόντεκ αντιμετωπίζει την Ισπανίδα με φόντο την πρωτιά του ομίλου.

Σε περίπτωση νίκης, η Σάκκαρη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του τουρνουά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα "κλειδώσει" και την πρωτιά που θα της δώσει πλεονέκτημα στην τελική 4αδα.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι με τη Μπαντόσα, αφού βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όπως απέδειξε νικώντας, στην πρεμιέρα της στα WTA Finals, το Νο1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Σάκκαρη και Μπαντόσα δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν, ενώ αμφότερες προέρχονται από φοβερές σεζόν. Και οι δυο, μπήκαν για πρώτη φορά στο Top10 μέσα στο 2021 και αποτελούν δυο από τα πρόσωπα της χρονιάς.