Vienna Open: Άλλη κλάση ο Ζβέρεφ, νίκησε τον Τιάφο και σήκωσε την κούπα (vid)

Τον 18ο τίτλο της καριέρας του πανηγύρισε την Κυριακή (31/10) ο Σάσα Ζβέρεφ, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Φράνσις Τιάφο στον τελικό του Vienna Open.

Vienna Open: Άλλη κλάση ο Ζβέρεφ, νίκησε τον Τιάφο και σήκωσε την κούπα (vid)

Είχε φανεί από τους προηγούμενους γύρους ότι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση στο φετινό Vienna Open, κάτι που επιβεβαίωσε με τον εμφατικότερο τρόπο και στον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Βιέννης την Κυριακή (31/10).

Ο Γερμανός άσος δεν... είδε ποτέ τον Φράνσις Τιάφο, τον οποίο νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες (7-5, 6-4), για να πανηγυρίσει έτσι τον 18ο τίτλο της καριέρας του, ύστερα από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και τις κούπες σε Σινσινάτι και Μαδρίτη νωρίτερα στη σεζόν.

Στον τελικό ο 24χρονος Γερμανός στηρίχθηκε στο εξαιρετικό του σερβίς, καθώς πέτυχε 19 άσους (έναντι μόλις 4 από τον Τιάφο) με ποσοστό κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς του 80%!

Πλέον ο Ζβέρεφ μετράει ρεκόρ 25-2 στους αγώνες που έχει δώσει μετά το Wimbledon. Το ρεκόρ του απέναντι στον Αμερικανό βελτιώθηκε σε 6-1 νίκες, ενώ έχει επικρατήσει σε όλους τους τελικούς που πήρε μέρος μέσα στο 2021!