Kremlin Cup: Ασταμάτητη η Σάκκαρη απέκλεισε και την Χάλεπ

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και απέκλεισε με 6-4, 6-4 την Σιμόνα Χάλεπ. Στα ημιτελικά του Kremlin Cup η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα. 

Kremlin Cup: Ασταμάτητη η Σάκκαρη απέκλεισε και την Χάλεπ

Για άλλη μία φορά η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλό αγωνιστικά φεγγάρι. Κόντρα στην άλλοτε Νο. 1 τενίστρια στον κόσμο, Σιμόνα Χάλεπ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναδείχθηκε νικήτρια με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Kremlin Cup.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έσβησε τις ευκαιρίες της Χάλεπ για μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και στο τρίτο γκέιμ αντίστοιχα και με δικό της μπρέικ έφτασε στο 3-1. Στη συνέχεια έσβησε διπλό μπρέικ πόιντ για το 4-1. Η Ρουμάνα αντέδρασε και μείωσε σε 5-2 και μετά σε 5-4. Μάλιστα έσβησε τέσσερα μπρέικ πόιντ στη συνέχεια, αλλά στο τέλος η Σάκκαρη προηγήθηκε στα σετ.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία ήταν ασταμάτητη και με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε στο 3-0. Η Χάλεπ μείωσε σε 3-1, όμως χάρη στο σερβίς της η Σάκκαρη έκανε το 4-1 και μετά το 5-1. Όλα έδειχναν πως ο αγώνας είχε τελειώσει, αλλά η Χάλεπ δεν το έβαλε κάτω και μπόρεσε να κατακτήσει τα τρία επόμενα γκέιμ. Παρόλα αυτά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ανατροπή της και έτσι γνώρισε την ήττα.

Το Σάββατο (23/10) η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης την Εκατερίνα Αλεξάντροβα, η οποία απέκλεισε με 6-3, 6-4 την Αρίνα Σαμπαλένκα.