Τζόκοβιτς: «Δεν θα αποκαλύψω εάν έχω εμβολιαστεί ή όχι»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο κορυφαίος τενίστας αυτή τη στιγμή στον κόσμο, μίλησε για όλους και για όλα.

Τζόκοβιτς: «Δεν θα αποκαλύψω εάν έχω εμβολιαστεί ή όχι»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε πως δεν γνωρίζει εάν θα συμμετάσχει στο Australian Open, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν έχει εμβολιαστεί ή όχι κατά του κορονοϊού.

Ανέφερε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Blic

«Ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω στη Μελβούρνη. Δεν θα αποκαλύψω την κατάστασή μου είτε έχω εμβολιαστεί είτε όχι, είναι κάτι ιδιωτικό.

Οι άνθρωποι υπερβαίνουν τα όρια, παίρνοντας το ελεύθερο να κάνουν ερωτήσεις και να κρίνουν ένα άτομο. Ό, τι και να πεις "ναι, όχι, ίσως, το σκέφτομαι", εκείνοι θα το εκμεταλλευτούν. Φυσικά και θέλω να πάω, στην Αυστραλία είναι το πιο επιτυχημένο τουρνουά Grand Slam. Θέλω να αγωνιστώ, μου αρέσει αυτό το άθλημα και εξακολουθώ να έχω κίνητρο.

Παρακολουθώ την κατάσταση σχετικά με το Australian Open και καταλαβαίνω ότι η τελική απόφαση (σχετικά με τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον COVID) θα ληφθεί σε δύο εβδομάδες. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλοί περιορισμοί και φέτος, αλλά αμφιβάλλω για το ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές αλλαγές.

Ο προπονητής μου, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με την Ομοσπονδία της Αυστραλίας, μου λέει ότι προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες για όλους, τόσο για εκείνους που έχουν εμβολιαστεί όσο και για αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο».