Τσιτσιπάς: Η εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Φονίνι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters, αντιμετωπίζοντας τον Φάμπιο Φονίνι.

Τσιτσιπάς: Η εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Φονίνι

Ο Έλληνας τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πολύπειρο Ιταλό, Νο30 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με φόντο την είσοδο στους “16” καλύτερους του τουρνουά.

Τσιτσιπάς και Φονίνι, έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους ακόμη δυο φορές στο παρελθόν, με τον 23χρονο πρωταθλητή μας να μετράει εξαιρετικά αποτελέσματα. Τόσο στη Στοκχόλμη, το 2018, όσο και στη Ρώμη, το 2019, δεν έχασε καν set!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Φονίνι με 6-3, 6-2, στα ημιτελικά της Στοκχόλμης και μια ημέρα αργότερα, πανηγύρισε τον 1ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του.

Τον Μάιο του 2019, ο Στέφανος επικράτησε 6-4, 6-3 του Ιταλού, στη φάση των “16” του Rome Masters, σ’ ένα τουρνουά όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Την Τρίτη, στην Καλιφόρνια, ο Νο3 τενίστας του κόσμου θα προσπαθήσει να… τριτώσει το καλό κόντρα στον Φονίνι και αν τα καταφέρει, θα περιμένει έναν εκ των Άλεξ Ντε Μινόρ και Κριστιάν Γκαρίν, στον 4ο γύρο του Indian Wells Masters.

πηγή: tennis24.gr