Indian Wells Masters: Κλήρωση με χαμόγελα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Indian Wells Masters με το Στέφανο Τσιτσιπά να μαθαίνει τους αντιπάλους του. Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι Νο2 φαβορί της διοργάνωσης και προκρίθηκε απευθείας στον 2ο γύρο. 

Indian Wells Masters: Κλήρωση με χαμόγελα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Πέδρο Μαρτίνεθ ή κάποιον που θα έχει προκριθεί που έχει προκριθεί από τα προκριματικά.

Ο Ισπανός (13-15 φέτος) βρέθηκε στο δρόμο του Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί στα 3 sets.

Ο Μαρτίνεθ, ο οποίος μετά από την grass season έφτασε μέχρι τον (επικό) τελικό του Κιτζμπούχελ γνωρίζοντας την ήττα από τον Ρουν, υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από το τουρνουά της Μετς τον περασμένο μήνα, λόγω τραυματισμού στον καρπό.

Ωστόσο, επέστρεψε στο τουρνουά της Σόφιας την περασμένη εβδομάδα (ξεκίνησε από τα προκριματικά) για να ηττηθεί στον 1ο γύρο από τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν εκπλήξεις στον 3ο γύρο ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι ή τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με έναν εκ των Κριστιάν Γκαρέν και τον Αλεξ ντε Μινό, ενώ στα προημιτελικά με τον Φιλίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς μπορεί να βρει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ή τον Ματέο Μπερετίνι, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό - δηλαδή δεν μπορεί να τους συναντήσει πριν τον τελικό - βρίσκονται οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ.