Πρόκριση της Σάκκαρη στο τουρνουά της Οστράβα με καταγγελία ότι την έβρισε χυδαία η Οσταπένκο (vid)!

H Mαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε, άνετα, με 2-0 σετ (6-4, 6-2) , της, Λετονής, Γελένα Οσταπένκο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Οστράβας, αλλά η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τις λεκτικές επιθέσεις της αντιπάλου της, προς την Ελληνίδα πρωταθλήτρια!   

Πρόκριση της Σάκκαρη στο τουρνουά της Οστράβα με καταγγελία ότι την έβρισε χυδαία η Οσταπένκο (vid)!

Στις 8 καλύτερες τενίστριες του τουρνουά της Οστράβας προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας, στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, της, Λετονής, Γελένα Οσταπένκο, με 6-4, 6-2.

Με όπλο το εξαιρετικό της σερβίς (έχασε μόλις επτά πόντους σε ολόκληρο το ματς!), η Ελληνίδα τενίστρια (Νο 4 στο τουρνουά) είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και ήταν θέμα χρόνου να κάνει το μπρέϊκ, το οποίο ήρθε τελικά στο 7ο γκέιμ του πρώτου σετ και αποδείχθηκε αρκετό για να της χαρίσει το 1-0.

Στο δεύτερο, η Σάκκαρη κυριάρχησε απόλυτα και έφτασε δια... περιπάτου στη νίκη.

Ωστόσο η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τις από τα απίστευτα «γαλλικά» της Οσταπένκο προς την Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία μετά από μπρέικ που σημείωσε στο 4-3 του πρώτου σετ, άκουσε την αντίπαλό της να την αποκαλεί (όπως είπε στον διαιτητή) γαμ... που..., με τον διαιτητή να ισχυρίζεται πως δεν το άκουσε. Αμέσως κάλεσε την supervisor η οποία ζήτησε διευκρινίσεις για το τι έγινε, με την Σάκκαρη να επιμένει πως η Οσταπένκο την έβρισε.

Επόμενη αντίπαλος της 26χρονης πρωταθλήτριας μας, στα προημιτελικά, θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης, ανάμεσα στη Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και την Τσέχα Τερέζα Μαρτίνκοβα.