Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να πάρω ρεπό για να δω την ΑΕΚ. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα της live» (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα παίξει με την Εθνική στο Davis Cup και βρίσκεται στην Κρήτη, εκεί που η αγαπημένη του ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον ΟΦΗ.

Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να πάρω ρεπό για να δω την ΑΕΚ. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα της live» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα αγωνιστεί στο Davis Cup λόγω τραυματισμού στο πέλμα ενώ εξέφρασε την επιθυμία να δει την ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (19/9).

«Η υποστήριξη προς την ΑΕΚ από πολύ μικρή ηλικία προέρχεται από τον πατέρα μου», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη τύπου για το Davis Cup και πρόσθεσε: «Αυτός έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε να γίνω οπαδός της και να παρακολουθώ κάποιους αγώνες, έστω από την τηλεόραση. Και έχουμε και άλλον υποστηρικτή της ΑΕΚ εδώ, τον κύριο Καλοβελώνη, που έχει και εισιτήριο διαρκείας! Θα ήθελα να πάρω ρεπό, γιατί όχι, αν μας το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δεν έχω πάει ποτέ να δω αγώνα της ΑΕΚ live. Μεγάλη σύμπτωση!».

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του την απουσία του από την Εθνική ομάδα, τόνισε: «Πάντα ήταν στόχος μου να εκπροσωπώ την Ελλάδα σε Davis Cup και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και το κάνω. Είναι σημαντικό το ότι βρίσκομαι εδώ. Παρόλο που δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ, το οποίο με πικραίνει πάρα πολύ διότι ήθελα να μπω στο court και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, είναι σημαντικό για μένα που βρίσκομαι στην Ελλάδα μετά από πολύ καιρό και μετά από τόσο δύσκολους αγώνες. Πάντα όταν επιστρέφω στην Ελλάδα νιώθω τρομερή χαρά και αναζωογόνηση».

Επίσης, συνέκρινε τη διοργάνωση με το υπόλοιπο tour: «Έχω δει παίκτες που τρέφονται μόνο από το Davis Cup. Παίζουν στο tour, αλλά για αυτούς η μεγαλύτερη στιγμή είναι το Davis Cup. Για μένα είναι μια μεγάλη διοργάνωση, αξίζει κάθε παίκτης να αγωνιστεί στο Davis Cup, αλλά επίσης υπάρχει και ένα tour εκεί έξω το οποίο δίνει ευκαιρίες σε πολλούς αθλητές να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να δημιουργήσουν τη ζωή τους. Για μένα το Davis Cup είναι κάτι τελείς ξεχωριστό, το να παίζω με το εθνόσημο με κάνει πολύ περήφανο, δεν έχω νιώσει έτσι στο tour και νομίζω ότι αυτό είναι που το κάνει τόσο διαφορετικό».