US Open: Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο η 18χρονη Ραντουκάνου

Απίστευτα πράγματα από την 18χρονη στο Flushing Meadows. Πηγαίνει από τη μια straight sets νίκη στην άλλη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, που μπορεί να φτάσει η θαυματουργή Βρετανίδα.

US Open: Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο η 18χρονη Ραντουκάνου

Η Έμμα Ραντουκάνου συνέτριψε -και- την Σέλμπι Ρότζερς, το βράδυ της Δευτέρας, παίρνοντας την πρόκριση στον παρθενικό Grand Slam προημιτελικό της καριέρας της.

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση για τη μικρή, που έχασε μόλις τρία games από την τενίστρια η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Νο1 του ταμπλό, Άσλεϊ Μπάρτι και πλέον μπορεί να ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη διοργάνωση.

Μετά από μόλις 67 λεπτά αγώνα η Ραντουκάνου “ισοπέδωσε” την Ρότζερς με 6-2, 6-1, κερδίζοντας τα 12 από τα τελευταία 13 games του ματς και “σφράγισε” έτσι το μεγάλο ματς με τη Μπελίντα Μπέντσιτς στις “8”.

Η νεαρή Βρετανίδα ανάγκασε την Ρότζερς να κερδίσει μόλις 16/41 πόντους στο σερβίς της, της έκανε πέντε breaks (5/9 break points) και δεν της έδωσε δικαιώματα για comeback, παρόμοιο με αυτό κόντρα στη Μπάρτι.

Μόλις 14 αβίαστα λάθη έκανε η Ραντουκάνου, που με ώριμο τένις, στα όρια του… τέλειου, πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη της στο τουρνουά, μιας και προέρχεται από τα προκριματικά.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι μετράει 14-0 σερί κερδισμένων sets στη Νέα Υόρκη. Δεν έχει βρεθεί ακόμη η τενίστρια που θα της αποσπάσει το πρώτο.

Στο κυρίως ταμπλό μάλιστα, στα τέσσερα ματς που έχει δώσει, έχει χάσει συνολικά μόλις… 15 games. Αυτό σημαίνει, πως χάνει μέσο όρο ανά αγώνα: 3.75 games. Απίθανες επιδόσεις, από όποια οπτική κι αν τις δεις.

πηγή: tennis24.gr