Μουράτογλου: «Δέχθηκε bullying ο Τσιτσιπάς»

Ο προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε σε εκπομπή για το τένις και έδωσε τις εξηγήσεις του για το θέμα που έχει προκύψει με τα toilet break που παίρνει ο Έλληνας πρωταθλητής

Μουράτογλου: «Δέχθηκε bullying ο Τσιτσιπάς»

Ο Πατρίκ Μουράτογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Tennis Majors -ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ του Στέφανου Τσιτσιπά- κλήθηκε να σχολιάσει το… θόρυβο που έχει προκληθεί, με τα toilet break που παίρνει ο Έλληνας πρωταθλητής, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις.

Ο Μουράτογλου παραδέχθηκε πως το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης άρχισε να δοκιμάζει αυτήν την τακτική αφότου είδε τον Νόβακ Τζόκοβιτς ν’ ανατρέπει το εις βάρος του σκηνικό στον τελικό του Roland Garros.

Παράλληλα, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει χρονικό όριο στα διαλείμματα, ενώ επισήμανε: «Θέλουν να βοηθήσουν τους παίκτες στην ψυχική τους υγεία και την ίδια στιγμή γίνονται πολύ επιθετικοί και ασκούν bullying στους παίκτες.

Όπως αυτό που συνέβη στον Στέφανο τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν έχετε καν όλη την εικόνα γι’ αυτό. Δεν εύχομαι σε κανέναν να βρεθεί σε ένα κεντρικό γήπεδο, όπως συνέβη στον Στέφανο, και το κοινό να τον αποδοκιμάζει και να στηρίζει μόνο τον αντίπαλο».