US Open: Απρόσμενος αποκλεισμός για Μπάρτι, συνεχίζει ο Ζβέρεφ

Αποκλείστηκε από το US Open η Άσλεϊ Μπάρτι με ήττα 6-2, 1-6, 7-6 (5) από την Σέλμπι Ρότζερς, ενώ προκρίθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Τζακ Σοκ να εγκαταλείπει το ματς στο 5ο σετ.

US Open: Απρόσμενος αποκλεισμός για Μπάρτι, συνεχίζει ο Ζβέρεφ

Η Άσλεϊ Μπάρτι αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια του US Open, γνωρίζοντας μία απρόσμενη ήττα με 2-1 σετ (6-2, 1-6, 7-6 (5)) από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς.

«Δεν είχα αρκετή σωματική και ψυχική δύναμη στο... ρεζερβουάρ», δήλωσε αρχικά η Αυστραλή τενίστρια αναφορικά με τον αποκλεισμό της για να συμπληρώσει: «Αλλά δεν πειράζει. Θα κοιμηθώ άνετα, γνωρίζοντας πως έδωσα ό,τι μπορούσα. Απλώς δεν ήταν αρκετό. Υπάρχουν πολλά απογοητευτικά πράγματα, αλλά και πολλά θετικά πράγματα. Δεν είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα σταθώ για πολύ, με την έννοια ότι υπάρχουν τόσα πολλά "αν". Μερικά χιλιοστά θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει τα πράγματα».

Αντίθετα με την Μπάρτι, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ συνεχίζει κανονικά την πορεία του στο αμερικανικό τουρνουά. Ο Γερμανός τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμερικανού, Τζακ Σοκ, ο οποίος εγκατέλειψε στο πέμπτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Ζβέρεφ (3-6, 6-2, 6-3), ο οποίος προηγείτο με 2-1 στα γκέιμ.