US Open: Ένα βήμα πιο κοντά στην Iστορία o Τζόκοβιτς (vid)

Όπως ήταν αναμενόμενο, άλλωστε, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν αντιμετωπίσε προβλήματα στο δεύτερο αγώνα του στη Νέα Υόρκη και ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του Ολλανδού, Τάλον Γκρίκσπουρ το βράδυ της Πέμπτης.

US Open: Ένα βήμα πιο κοντά στην Iστορία o Τζόκοβιτς (vid)

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, επιβλήθηκε 6-2, 6-3, 6-2 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στους “32” του Αμερικανικού Όπεν, όπου τον περίμενε ο Κέι Νισικόρι σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Ήταν το δεύτερο από τα εφτά συνολικά βήματα που καλείται να κάνει ο Νόλε στο Flushing Meadows προκειμένου να γράψει ένα από τα πιο χρυσά κεφάλαια στην ιστορία του παγκοσμίου τένις, ολοκληρώνοντας το ημερολογιακό Grand Slam.

“Ήταν σπουδαία εμφάνιση. Προφανώς καλύτερη από τον πρώτο γύρο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξα. Σέρβιρα πολύ καλά και όλα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση” είπε ο 34χρονος Σέρβος.

Επόμενο εμπόδιο στην πορεία του Νόλε προς τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, το πρώην Νο4 του κόσμου Κέι Νισικόρι που πέτυχε δύσκολη νίκη με 7-6(3), 6-3, 6-7(5), 2-6, 6-3 επί του Μακένζι ΜακΝτόναλντ μετά από 3 ώρες και 57 λεπτά μονομαχίας.

Ο Τζόκοβιτς προηγείται 17-2 στο σκορ του Ιάπωνα.

“Λατρεύω την πρόκληση. Είναι από τους δυσκολότερους αντιπάλους. Σίγουρα θα προτιμούσα έναν διαφορετικό αντίπαλο για τον 3ο γύρο αλλά πάντα μου άρεσε να τον αντιμετωπίζω. Αν και έχω πολύ κακό ρεκόρ απέναντί του, μου αρέσει να βλέπω τα θετικά. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και θα κάνω ότι μπορώ” είπε ο Κέι Νισικόρι που καλείται να σταματήσει τον Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη.

πηγή: tennis24.gr