Στον τελικό του Γουίμπλεντον ο «μαραθωνοδρόμος» Άντερσον (vid)!

Ύστερα από 6 ώρες και 36 λεπτά (!) αγώνα, ο Νοτιοαφρικανός κέρδισε τον Τζον Ίσνερ και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Ναδάλ.

Στον τελικό του Γουίμπλεντον ο «μαραθωνοδρόμος» Άντερσον (vid)!

Ο χαρακτηρισμός «επικός» έχει γίνει... ψωμοτύρι στις μέρες μας για οποιοδήποτε θέμα, ωστόσο στην περίπτωση του ημιτελικού του Γουίμπλεντον ανάμεσα στον Κέβιν Άντερσον και τον Τζον Ίσνερ ταιριάζει «γάντι»! Οι δύο πανύψηλοι αθλητές έπαιξαν τένις μέχρι... τελικής πτώσεως, με τον Άντερσον να αναδεικνύεται εν τέλει ο μεγάλος νικητής ύστερα από πέντε σετ, τα οποία διήρκεσαν 6 ώρες και 36 λεπτά σε ένα ματς που θύμισε... μαραθώνιο!

Το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Νοτιοαφρικανού ήταν 7-6 (6), 6-7 (5), 6-7 (9), 6-4, 26-24 (!), με το τελευταίο σετ να διαρκεί περίπου 3 ώρες, μέχρι ο Άντερσον να καταφέρει να κάνει μπρέικ στο σερβίς του Αμερικανού, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε ολόκληρο το τουρνουά! Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής ο Άντερσον θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφαελ Ναδάλ.

Δείτε εδώ τον τελευταίο πόντο του απίστευτου αγώνα Άντερσον-Ίσνερ: