Απόσυρση από το U.S. Open, λόγω προβλημάτων τραυματισμού και (πρόωρο) φινάλε της σεζόν για Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοινώσε ότι δεν θα λάβει μέρος στο U.S. Open, λογώ προβλημάτων τραυματισμού κι ότι η τενιστική σεζόν έλαβε τέλος για εκείνον.... 

Απόσυρση από το U.S. Open, λόγω προβλημάτων τραυματισμού και (πρόωρο) φινάλε της σεζόν για Ναδάλ

Άδοξο όσο και πρόωρο τέλος είχε η τενιστική σεζόν για τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός ανακοίνωσε, μέσω Twitter, την απόσυρσή του από το US Open, λόγω προβλημάτων τραυματισμού, αλλά και την απόφασή του να μην αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Χωρίς τον κάτοχο των 20, αριθμός ρεκόρ, Grand Slam (όσα κι οι Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς) θα διεξαχθεί το Αμερικάνικο Open αλλά και η υπόλοιπη σεζόν στο Tour όπως έκανε γνωστό.

Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει στο πόδι του δεν ξεπεράστηκε κι έτσι ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών έβαλε τη λέξη «τέλος» στο επαγγελματικό τένις για το 2021.

Ο Ναδάλ δεν αγωνίστηκε, επίσης, στο Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αποφάσισε μετά από συζητήσεις με την οικογένεια και την ομάδα του να μην συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Χρειάζομαι χρόνο να επανέλθω και να αλλάξω λίγο τη σειρά των πραγμάτων. Να δώσω χρόνο στο πόδι μου να γίνει καλά. Δεν είναι νέος τραυματισμός, τον έχω πολύ καιρό τώρα και δεν με αφήνει να αποδώσω όπως θα ήθελα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ίβηρας.

Που πάντως δεν δείχνει να σκέφτεται την οριστική απόσυρση από τα κορτ παρά τους πολλούς τραυματισμούς και τα 35 του χρόνια.

«Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να συνεχίσω να ευχαριστιέμαι το τένις για λίγο ακόμα. Μεγάλη αγκαλιά σε όλους», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Ναδάλ.