Ο Μεντβέντεφ κατέκτησε το Rogers Cup, 2-0 τον Οπέλκα

Μία κλάση ανώτερος ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Ράιλι Οπέλκα και κατέκτησε το Rogers Cup.

Ο Μεντβέντεφ κατέκτησε το Rogers Cup, 2-0 τον Οπέλκα

Τον 4ο τίτλο Masters της καριέρας του, κατέκτησε ο πανίσχυρος Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ούτε στον τελικό κόντρα στον Ράιλι Οπέλκα.

Ο 25χρονος Ρώσος, επικράτησε με 2-0 (6-4, 6-3) του Νο1 Αμερικανού και πανηγύρισε την κατάκτηση του National Bank Open στο Μόντρεαλ, εκεί όπου το 2019 είχε παίξει στον πρώτο του Masters τελικό (ήττα από Ναδάλ).

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης έσωσε και τα τέσσερα break points του Οπέλκα στον τελικό και πετυχαίνοντας ένα break στο 1ο και δύο στο 2ο σετ, έφτασε στην τελική επικράτηση μετά από 1 ώρα και 27 λεπτά αγώνα.

Ήταν μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Καναδέζικο Masters, κυριαρχόντας σε μεγάλο βαθμό του πρωτάρη Οπέλκα σε 1000αρι τελικό.

Ο Ρώσος πέτυχε το μοναδικό break στο 5ο game του εναρκτήριου σετ ενώ το γρήγορο break στο 3ο game (2-1) του 2ου, του έδωσε επιπλέον αέρα για να φτάσει με σχετικό έλεγχο στην τελική επικράτηση.

Πλέον, ο Μεντβέντεφ στρέφει το ενδιαφέρον του στο Cincinnati Masters που ακολουθεί ενώ ο μεγάλος του στόχος είναι το US Open εκεί όπου τα δύο τελευταία χρόνια έχει έναν τελικό (2019) και έναν ημιτελικό (2020).

Πηγή: Tennis24