Ρότζερ Φέντερερ: Μπαίνει στο χειρουργείο, άγνωστο πότε θα επιστρέψει (vid)

Άσχημα τα νέα για τον Ρότζερ Φέντερερ. Ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση! Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Ρότζερ Φέντερερ: Μπαίνει στο χειρουργείο, άγνωστο πότε θα επιστρέψει (vid)

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε μέσω instagram πως θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση. Οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να μπει και πάλι στο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο. Το γεγονός έκανε γνωστό ο Ρότζερ Φέντερερ με σχετικό βίντεο.

«Θέλω να σας δώσω μια ενημέρωση για το τι έχει συμβεί από το Wimbledon. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο. Έχω κάνει πολλούς ελέγχους με τους γιατρούς στο γόνατό μου το οποίο υποτροπίασε κατά τη διάρκεια της σεζόν στο χόρτο. Οπότε, οι γιατροί με συνέστησαν να κάνω νέο χειρουργείο προκειμένου να νιώσω καλύτερα μακροπρόθεσμα. Αποφάσισα να το κάνω.

Θα είμαι με πατερίτσες για αρκετές εβδομάδες και εκτός αγώνων για πολλούς μήνες, οπότε θα είναι δύσκολο αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι το σωστό γιατί θέλω να είμαι υγιής, θέλω να μπορώ να τρέχω στο μέλλον και θέλω να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να επιστρέψω στο tour», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ελβετός τενίστας, Ρότζερ Φέντερερ.