Cincinati Open: Έγινε η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έμαθαν το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν στο Cincinati Open. 

Cincinati Open: Έγινε η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Cincinati Open στο οποίο θα λάβουν μέρος η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει εύκολο έργο στην αρχή αφού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Σεμπάστιαν Κόρντα - Λάσλο Τζέρε.

Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς θα βρει στο δρόμο του είτε τον Λορέντζο Σονέγκο, είτε τον Κριστιάν Γκαρίν, ενώ στα προημιτελικά υποψήφιοι αντίπαλοι είναι οι Κάρεν Κατσάνοφ, Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Ματέο Μπερετίνι. Στα ημιτελικά ενδέχεται να βρει απέναντι του τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Από την άλλη η κλήρωση δεν χαμογέλασε στη Μαρία Σάκκαρη αφού αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. Αρχικά θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία έχει φτάσει έως και το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Σε περίπτωση νίκης η Ελληνίδα πρωταθλητρία θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτολίνα, από την οποία γνώρισε την ήττα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στον τρίτο γύρο υποψήφιες αντίπαλοι είναι οι Ταμάρα Ζίντανσεκ, Γέλενα Οσταπένκο και Τζένιφερ Μπρέιντι και στα προημιτελικά οι Πέτρα Κβίτοβα, Ονς Ζαμπέρ και Ίγακ Σφιόντεκ.