Rogers Cup: Επιβλητική πρόκριση για Τσιτσιπά στα ημιτελικά, 2-0 τον Ρουντ (highlights)

Νέα μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που νίκησε με 6-1, 6-4 τον Κάσπερ Ρουντ και προκρίθησε στα ημιτελικά του Rogers Cup

Rogers Cup: Επιβλητική πρόκριση για Τσιτσιπά στα ημιτελικά, 2-0 τον Ρουντ (highlights)

Με πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rogers Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς υπέταξε τον Κάσπερ Ρουντ με 6-1, 6-4 σε 73 μόλις λεπτά. Ο Έλληνας πρωταθλητής έβαλε φρένο στο αήττητο σερί του Νορβηγού που μετρούσε 14 σερί νίκες.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς πήρε αρχικά το δικό του πρώτο σερβίς και έκανε μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ. Πήρε τα άλλα τρία γκέιμ, κάνοντας και δεύτερο μπρέικ επί του Νορβηγού, ο οποίος έβγαλε μία μικρή αντίδραση μόνο στο 6ο γκέιμ. Μέσα σε 23 λεπτά ο Στέφανος πήρε το σετ με 6-1, αφού κατέγραψε 10/12 κερδισμένους πόντους στο σερβίς, την ώρα που ο Ρουντ πήρε μόλις 11 από τους 36 πόντους του σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ρουντ σέρβιρε πρώτος παίρνοντας το πρώτο γκέιμ, ο Τσιτσιπάς απάντησε, όμως δεν μπόρεσε να κάνει μπρέικ στο τρίτο, παρότι είχε δύο ευκαιρίες. Ο Έλληνας πρωταθλητής ισοφάρισε ξανά σε 3-3, χωρίς να χάσει πόντο και στο ένατο γκέιμ μπόρεσε να κάνει το μπρέικ.

Έχοντας φέρει πλέον τον αγώνα εκεί που ήθελε δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σέρβιρε για τη νίκη και τελείωσε το ματς με 6-4 και 2-0 σετ μέσα σε 1 ώρα και 13 λεπτά. Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ - Ρέιλι Οπέλκα.