Στο πλάι των πληγέντων από τις πυρκαγιές ο Στέφανος Τσιτσιπάς με Instagram story!

«Να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα» έγραψε ο Στέφανος Tσιτσιπάς σε Instagram story με το οποίο στάθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων.

Στο πλάι των πληγέντων από τις πυρκαγιές ο Στέφανος Τσιτσιπάς με Instagram story!

Παρότι δεν έχουν ακουστεί και λίγα για την κοινωνική ευαισθησία του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων της Ελλάδας και μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προέτρεψε άπαντες, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Μαζί για το παιδί», να συνεισφέρουν όπως μπορούν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, που από τη Δευτέρα (9/8) είναι και τυπικά στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ουμπέρ στο τουρνουά του Μόντρεαλ, με instagram story προέτρεψε άπαντες να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν.

«Καθώς η Ελλάδα βιώνει τον χειρότερο καύσωνα σε περισσότερα από 40 χρόνια τις τελευταίες 11 μέρες έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα.

Αυτές οι μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα καταστρέφοντας αμέτρητα σπίτια, επιχειρήσεις και τις ζωές των κατοίκων.

Το Μαζί για το παιδί είναι ένας από τους τοπικούς οργανισμούς που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή ιατρικής περίθαλψης τροφής, νερού και στέγης για τους ανθρώπους και τα ζώα που έχουν πληγωθεί από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μοιράζομαι αυτό για να μπορέσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.