Rogers Cup: Στον δεύτερο γύρο η Σάκκαρη, εγκατέλειψε η Μπούζκοβα

Στον 2ο γύρο του Rogers Cup προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ήταν μπροστά στο σκορ όταν η Μαρί Μπούζκοβα εγκατέλειψε στα μέσα του αγώνα τους.

Rogers Cup: Στον δεύτερο γύρο η Σάκκαρη, εγκατέλειψε η Μπούζκοβα

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της μέσα στο 2021 η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Rogers Cup που διεξάγεται στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν μπροστά στο σκορ με 6-4, 3-1 όταν η αντίπαλός της Μαρί Μπούζκοβα από την Τσεχία εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω αδιαθεσίας, με αποτέλεσμα η Σάκκαρη να πάρει αυτόματα την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Εκεί η 26χρονη πρωταθλήτρια, η οποία επί του παρόντος βρίσκεται στο Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, πρόκειται να αντιμετωπίσει μία εκ των Βερόνικα Κουντερμέτοβα από τη Ρωσία και Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν.

Με την πρώτη η Σάκκαρη έχει ρεκόρ 0-1, καθώς είχε ηττηθεί από τη Ρωσίδα στον μοναδικό αγώνα που έχουν δώσει (το 2019 στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης), ενώ κόντρα στην Πουτίντσεβα έχει ρεκόρ 2-1, έχοντας κερδίσει και τις δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις τους σε Γουχάν (2017) και Σινσινάτι (2020).