Στο νούμερο 3 του κόσμου ο Τσιτσιπάς: «Να γίνω καλύτερος άνθρωπος μέσα από το τένις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι από τη Δευτέρα (9/8) στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι δηλώσεις του Έλληνα τενίστα.

Στο νούμερο 3 του κόσμου ο Τσιτσιπάς: «Να γίνω καλύτερος άνθρωπος μέσα από το τένις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στο Τορόντο, σε ένα τουρνουά στο οποίο μετράει μια παρουσία σε τελικό (2018). Το νούμερο 3 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη, είπε:

«Το να βρίσκομαι στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, μου δίνει ένα τεράστιο κίνητρο και μια πολύ καλή ένδειξη ότι μέχρι τώρα έχω κάνει πολύ σωστά πράγματα.

Νιώθω γενικά ευλογημένος γιατί δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω στην πρώτη 3άδα κάτι το οποίο θεωρούσα ορόσημο για τη συνέχεια της πορείας μου.

Το να μπω στην πρώτη 10άδα ήταν ένα μεγάλο όνειρο που εκπληρώθηκε. Ωστόσο η πρώτη 3άδα είναι από μόνη της κάτι το εντελώς διαφορετικό. Ο σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι συνέχεια και να γίνω καλύτερος άνθρωπος μέσα από το τένις.

Ξυπνάω κάθε πρωί με ένα στόχο: να γίνω καλύτερος. Για να γίνω καλύτερος στο παιχνίδι μου, για να γίνω καλύτερος στο άθλημα που επέλεξα να ακολουθήσω στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω τένις. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που κάνω..

Αισθάνομαι καλά με το παιχνίδι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο Τορόντο, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη, για να αγωνιστώ και να παίξω τένις. Το μέρος είναι ακριβώς έτσι όπως το θυμάμαι και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά εδώ».