«Ίδρωσε» αλλά πέρασε στα ημιτελικά ο Ναδάλ!

Αν και βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ, ο Ισπανός τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στους «4» του Γουίμπλεντον. Ίσνερ-Άντερσον ο έτερος ημιτελικός.

«Ίδρωσε» αλλά πέρασε στα ημιτελικά ο Ναδάλ!

Αν και βρέθηκε «φάτσα» με την ήττα απέναντι στον χαλκέντερο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο που προηγήθηκε με 2-1 σετ, ο Ράφαελ Ναδάλ γύρισε «τούμπα» τον αγώνα για να επικρατήσει τελικά του Αργεντινού και να προκριθεί στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον!

Ο Ναδάλ «ίδρωσε» μεν για να κερδίσει τον «Ντέλπο» με 7-5, 6-7 (7), 4-6, 6-4, 6-4, ωστόσο πέτυχε τον στόχο του περνώντας στους «4» όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Νωρίτερα ο Σέρβος είχε επιβληθεί με 3-1 σετ (6-3, 3-6, 6-2, 6-2) του Κέι Νισικόρι.

Στον έτερο ημιτελικό θα βρεθούν οι δύο «πύργοι» του τουρνουά, ο Τζον Ίσνερ και ο Κέβιν Άντερσον. Ο Αμερικανός, ο οποίος νωρίτερα στο τουρνουά είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, απώλεσε το πρώτο σετ απέναντι στον Μίλος Ράονιτς με 6-7 (5), ωστόσο πήρε τα επόμενα τρία με 7-6 (7), 6-4, 6-3 και θα αγωνιστεί κόντρα στον Νοτιοαφρικανό Άντερσον, ο οποίος προκρίθηκε σε βάρος του Ρότζερ Φέντερερ ύστερα από έναν επικό αγώνα.