Δίχως Φέντερερ το Ολυμπιακό τουρνουά του τένις!

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, λόγω προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο

Δίχως Φέντερερ το Ολυμπιακό τουρνουά του τένις!

Την απουσία του από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, του Τόκιο, ανακοίνωσε, μέσω των social media o Ρότζερ Φέντερερ.

O, 40χρονος, Eλβετός, θρύλος της αντισφαίρισης, με μήνυμα που ανήρτησε στις προσωπικές του σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε πως λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο δεν θα είναι στην επιθυμητή κατάσταση ώστεα να είναι ανταγωνιστικός στην Ιαπωνική πρωτεύουσα.

«Κατά τη διάρκεια της χορτάρινης περιόδου, δυστυχώς είχα ένα πισωγύρισμα με τον τραυματισμό στο γόνατό μου και αποδέχθηκα το γεγονός πως πρέπει να αποσυρθώ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί ήταν πάντα μεγάλη τιμή και αποκορύφωμα της πορείας μου κάθε φορά που εκπροσωπούσα την Ελβετία.

Ξεκίνησα ήδη το πρόγραμμα αποκατάστασης, με την ελπίδα να επιστρέψω στο tour αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Εύχομαι καλή τύχη σε όλη την ομάδα της Ελβετίας, θα την υποστηρίζω από μακριά
» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα που δημοσίευσε.