Τσιτσιπάς: «Ήμουν πολύ κοντά στο να κερδίσω ένα Grand Slam» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Αμβούργο όπου θα παίξει στο απλό αλλά και στο διπλό, μαζί με αδελφό του Πέτρο.

Τσιτσιπάς: «Ήμουν πολύ κοντά στο να κερδίσω ένα Grand Slam» (vid)

O No4 του κόσμου και Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά του Αμβούργου μίλησε για το τουρνουά στη Γερμανία αλλά και για τον χαμένο τελικό του «Roland Garros» απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Προσπαθώ να κάνω κάτι καλύτερο από αυτό. Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος αγώνας πιθανότητα θα μου δώσει δύναμη για τη συνέχεια επειδή είμαι τρελός. Φυσικά και σε κάνει τρελό όλο αυτό! Θέλω κάτι διαφορετικό. Θέλω να βγάλω κάτι διαφορετικό στο κορτ.

Hamburg European Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Θέλω ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα και θέλω να είμαι σε θέση να δείξω κάτι καλύτερο. Γι αυτό βγαίνω στο κορτ. Αν ήμουν ένας νιώθει άνετα με τον μέσο όρο δεν θα έκανα αυτό που κάνω. Πάντα θέλω να προχωράω στο επόμενο επίπεδο.

Υπήρχαν πολλά στοιχεία στα οποία υστερούσα σε σχέση με τον Νόβακ. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν μπόρεσε να αντέξω σε αυτή την αναμέτρηση και να αποδώσω στο επίπεδο που θέλω.

Υπάρχουν φυσικά πολλά πράγματα τα οποία συζητάω με την ομάδα μου για να βρω μια λύση για να μπορέσω να κερδίσω το πρώτο μου Grand Slam. Ήμουν πολύ κοντά. Σίγουρα ήμουν.

Στο τέλος υπήρχε απογοήτευση αν και δεν το έδειξα πραγματικά στα αποδυτήρια. Ήταν μια δύσκολη στιγμή στην οποία έπρεπε να προβληματιστούμε. Δεν ήταν εύκολο ειδικά όταν φτάνεις τόσο κοντά.

Είμαστε μακριά από το σπίτι μας πολλές φορές το χρόνο και με κάποιο τρόπο αποκοβόμαστε από την πατρίδα μας. Σίγουρα θέλουμε να πηγαίνουμε σε μέρη που αισθανόμαστε κάποια σύνδεση. Κάποια μέρη σου κάνουν το “κλικ”. Εδώ είναι τόσο οργανωμένα όλα που σίγουρα αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι στον αέρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.