O Τσιτσιπάς δεν άντεξε στον βομβαρδισμό του Ίσνερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τζον Ισνερ με 6-4, 7-6 (8), 7-6 (4) στον γύρο των «16» του Γουίμπλεντον.

O Τσιτσιπάς δεν άντεξε στον βομβαρδισμό του Ίσνερ

Απέναντι στον βομβαρδισμό του Τζον Ίσνερ ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε όπλα για να προφυλαχθεί. Ο Αμερικανός εξαπέλυσε 22 άσους στο διάρκειας 125 λεπτών παιχνίδι τους και δεν άφησε τον Έλληνα πρωταθλητή να του απειλήσει το σερβίς (ο Στεφ είχε μόνο 0/1 μπρέικ πόιντ).

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσιτσιπάς είχε τις μικροευκαιρίες του στα δυο τάι μπρέικ καθώς και τις δυο φορές προηγήθηκε με μίνι μπρέικ αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Ο 33χρονος Αμερικανός, παλιά καραβάνα των χορτάρινων κορτ, έβγαλε 54 συνολικά γουίνερ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς.

Στο 3ο σετ Στέφανος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το μπρέικ πόιντ που είχε ο Ίσνερ στο 8ο γκέιμ και μάλιστα πρόσφερε και το Highlight του αγώνα κερδίζοντας έναν πόντο με πλονζόν κοντά στο φιλέ για να ισοφαρίσει 4-4 στα γκέιμς.

Στο 9ο γκέιμ βρήκε το πρώτο του μπρέικ πόιντ (30-40) αλλά ο Ίσνερ με δυο άπιαστα σερβίς και καλό παιχνίδι κοντά στο φιλέ κατάφερε να τα εξουδετερώσει και να προηγηθεί 5-4.

Στο 10ο γκέιμ ήταν η σειρά του Στέφανου να σβήσει μπρέικ πόιντ του Ίσνερ και να ισοφαρίσει σε 5-5 τα γκέιμ. Oι δυο παίκτες κράτησαν τα σερβίς τους (6-6) κι έφτασαν πάλι σε τάι μπρέικ. Ο Στέφανος έκανε μίνι μπρέικ με το καλημέρα αλλά ένα λάθος του έφερε ξανά ισορροπία στο παιχνίδι (1-1).

Ο Ίσνερ προηγήθηκε 3-2, ο Στέφανος ισοφάρισε 3-3 αλλά έκανε λάθη και βρέθηκε πίσω με 6-3 για να φύγει τελικά ηττημένος από το γήπεδο με 7-4.

Διαβάστε ΕΔΩ λεπτομέρειες για το 1ο σετ

Διαβάστε ΕΔΩ λεπτομέρειες για το 2ο σετ