Wimbledon: Στους «16» οι Φέντερερ, Ζβέρεφ, Μπερετίνι και Αλιασίμ, εκτός ο τραυματίας Κύργιος

Σε ανοδική πορεία ο Ρότζερ Φέντερερ, επικράτησε με 3-1 σετ και του Κάμερον Νόρι παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του φετινού Wimbledon. Στον 4ο γύρο πέρασαν επίσης οι Ζβέρεφ, Μπερετίνι και Οζέ-Αλιασίμ, εκτός τουρνουά λόγω τραυματισμού ο Νικ Κύργιος.

Wimbledon: Στους «16» οι Φέντερερ, Ζβέρεφ, Μπερετίνι και Αλιασίμ, εκτός ο τραυματίας Κύργιος

Μετά την απογοητευτική του παρουσία στο τουρνουά του Χάλε, ο Ρότζερ Φέντερερ φαίνεται πως βρήκε ρυθμό στο φετινό Wimbledon. Το Σάββατο ο Ελβετός «μαέστρος» πέρασε και το τεστ του Βρετανού Κάμερον Νόρι με 3-1 σετ (6-4, 6-4, 5-7, 6-4), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «16» του τρίτου Grand Slam της σεζόν.

Το αυτό και για τον Σάσα Ζβέρεφ, με τον Γερμανό να επικρατεί επίσης με 3-1 (6-7, 6-4, 6-3, 7-6) του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ, παρότι έχασε το πρώτο σετ. Πιο εύκολες προκρίσεις πήραν τόσο ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι όσο και ο Πολωνός Χούμπερτ Χούρκατς, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Αλιάζ Μπέντενε (6-4, 6-4, 6-4) και Αλεξάντερ Μπούμπλικ (6-3, 6-4, 6-2) αντίστοιχα.

Wimbledon: Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Κύργιος

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι εξελίχθηκε ανάμεσα στον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και τον Νικ Κύργιο, τουλάχιστον για... όσο κράτησε. Ο εκκεντρικός Αυστραλός πήρε το πρώτο σετ (6-2), όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς λόγω τραυματισμού. Έχασε το δεύτερο σετ (1-6) και ακολούθως εγκατέλειψε, ωστόσο εξύμνησε τον αντίπαλό του.