Wimbledon: Αναβλήθηκε το ματς της Σάκκαρη – Την Τρίτη ο αγώνας με τη Ρους

Δεν θα διεξαχθεί τελικά τη Δευτέρα (28/6) ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Αράντσα Ρους στο Wimbledon, λόγω της βροχής. Την Τρίτη (29/6) η πρεμιέρα για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στο Λονδίνο.

Wimbledon: Αναβλήθηκε το ματς της Σάκκαρη – Την Τρίτη ο αγώνας με τη Ρους

Η βροχή στο Λονδίνο οδήγησε στην αναβολή των αγώνων στα εξωτερικά γήπεδα του Wimbledon. Έτσι δεν θα παίξει τη Δευτέρα (28/6) η Μαρία Σάκκαρη με αντίπαλο την Αράντσα Ρους.

Όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση, ανάμεσα στα ματς που δε θα γίνουν τη Δευτέρα (28/6) είναι και αυτό της Μαρίας Σάκκαρη με την Αράντσα Ρους που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει περίπου δυο ώρες.

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη (29/6) και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το δεύτερο παιχνίδι στο Court 12.

Η Ελληνίδα τενίστρια που είναι στο Νο15 του ταμπλό ακόμη δεν γνωρίζουμε την ώρα που θα αγωνιστεί την Τρίτη (28/6) αφού το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Σίγουρα το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Αράντσα Ρους θα διεξαχθεί νωρίς.

Απλά θα πρέπει να σημειώσουμε πως από τη στιγμή που ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη πήγε για την Τρίτη (29/6), εάν και εφόσον προκριθεί στον 2ο γύρο του Wimbledon θα παίξει ξανά την Τετάρτη (30/6) τον επόμενο αγώνα της.