Φέντερερ: Πρώτα το Γουίμπλεντον και μετά η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Ρότζερ Φέντερερ μετέθεσε τον χρόνο της λήψης της απόφαση του σχετικά με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για μετά το πέρας της συμμετοχής του στο τουρνουά του Γουίμπλεντον!

Φέντερερ: Πρώτα το Γουίμπλεντον και μετά η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Ρότζερ Φέντερερ, με τις δάφνες της των 8 κατακτήσεων του Γουίμπλετον (και των αξεπέραστων, ακόμη, 20 Γκραν Σλαμ) να τον «στεφανώνουν», μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Βρετανικού τουρνουά, για τον στόχο του σ΄αυτό αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ενδεχομένως να συμμετέχει παρά τα 39 του χρόνια.

Κάτι που πάντως θ' αποφασίσει μετά το πέρας των υποχρεώσεων του στα αγγλικά κορτς,

Άλλωστε κατά πως φαίνεται ο προγραμματισμός του δεν είναι πλέον ιδιαίτερα μακροπρόθεσμος:

«Νιώθω έτοιμος, ενθουσιασμένος και ψυχωμένος. Ξέρω πως μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα. Πήρα αρκετά θετικά μηνύματα τις τελευταίες εβδομάδες και βρίσκομαι εδώ, όπου έχω την ευκαιρία για κάτι καλό.

Ξέρω πως αν πετύχω κάποιες νίκες, αν μπω στη δεύτερη εβδομάδα, θα γίνομαι όλο και δυνατότερος σε κάθε αγώνα. Πιστεύω πως είναι εφικτό να συμβεί», είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Εκεί ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήδη έχουν αποσυρθεί οι Ναδάλ, Τιμ. Τι λέει όμως ο ίδιος;

«Είναι κάτι που θα σκεφτώ μετά το Γουίμπλεντον. Ο στόχος μου είναι να παίξω σε όσα περισσότερα τουρνουά γίνεται, αλλά εξαρτάται από τα αποτελέσματα που θα έχω και από το πως θα νιώθει το σώμα μου. Μακάρι να μπορούσα να σας πω περισσότερα. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι όπως παλιά. Στην ηλικία μου πρέπει να είμαι επιλεκτικός, δεν μπορώ να παίζω παντού», είπε ο 39χρονος Ελβετός.

Θυμίζουμε αρχίζει τους αγώνες του την Τρίτη (2/06) απέναντι στον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό.