Σάκκαρη για Μητσοτάκη: «Είναι εξαιρετικό παιδί, με έχει βοηθήσει πολύ»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την ψυχολογική υποστήριξη που της παρείχε στο Roland Garros!

Σάκκαρη για Μητσοτάκη: «Είναι εξαιρετικό παιδί, με έχει βοηθήσει πολύ»

Sτην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη στον Αντώνη Σρόιτερ και το Tik Talk. Η Ελληνίδα τενίστρια μάλιστα, κλήθηκε να μιλήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο όπως αποκάλυψε είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ότι θα τον πέρναγα μόνη μου.

Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες. Η σχέση μας κρατάει σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα».