Wimbledon: Αποσύρθηκε ο Ράονιτς, αμφίβολη η Χάλεπ

Ο Μίλος Ράονιτς αποσύρθηκε από το φετινό Wimbledon, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή της Σιμόνα Χάλεπ. 

Wimbledon: Αποσύρθηκε ο Ράονιτς, αμφίβολη η Χάλεπ

Έπειτα από την ολοκλήρωση του Roland Garros ακολουθούσαν λίγες μέρες ξεκούρασης για όσους είχαν σκοπό να αγωνιστούν στο Wimbledon. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ορισμένοι τενίστες να αποσύρουν τη συμμετοχή τους για λόγους αποκατάστασης.

Στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Μίλος Ράονιτς, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στη γάμπα με αποτέλεσμα να είναι ανέτοιμος. Ο Κροάτης έγραψε στα social media: «Ήθελα να μοιραστώ, πως είμαι πολύ λυπημένος γιατί δε θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ στο Wimbledon αυτή τη χρονιά. Είναι το κορυφαίο τουρνουά στο πρόγραμμά μου κάθε χρόνο. Δούλευα σκληρά και προετοιμάστηκα για πολλά από τα πρόσφατα τουρνουά. Χτύπησα όμως τη γάμπα μου και δούλεψα σκληρά για να αναρρώσω, αλλά είχα ένα μικρό πισωγύρισμα. Ως εκ τούτου, δεν θα είμαι έτοιμος για το Wimbledon. Θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την υποστήριξή σας».

Πριν τον Ράονιτς την απόσυρση τους από το διάσημο τουρνουά ανακοίνωσαν οι Ναδάλ, Γκοφέν, Βαβρίνκα και Κόριτς. Εκτός διοργάνωσης ενδέχεται να μείνει και η Σιμόνα Χάλεπ, αφού η Ρουμάνα τενίστρια έχει τραυματιστεί στο πόδι της.

Το Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Θα συνεχίσω να προπονούμαι, γιατί στ’ αλήθεια θέλω να παίξω στο Wimbledon. Αλλά για την ώρα, πρέπει να φροντίσω το σώμα μου και να δω πως θα πάει η ανάρρωση».