Σάκκαρη: Τώρα ξεκινάει μια ωραία πορεία – Περήφανη η μητέρα της αθλήτριας (vid)

Η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, πρώην πρωταθλήτρια του τένις μίλησε για την πορεία της κόρης του και φάνηκε αισιόδοξη για το μέλλον της στον πρωταθλητισμό

Σάκκαρη: Τώρα ξεκινάει μια ωραία πορεία – Περήφανη η μητέρα της αθλήτριας (vid)

Για την προσπάθεια της κόρης της, Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός μίλησε η πρώην πρωταθλήτρια του τένις, Αγγελική Κανελλοπούλου.

«Τα παιδιά είναι αξιέπαινα γιατί έχουν δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο και πιστεύω ότι θα πάνε ακόμα καλύτερα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στα άλλα Grand Slam» ανέφερε η κυρία Κανελλοπούλου.

«Νομίζω ότι τώρα ξεκινάει μια ωραία πορεία» ανέφερε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του MEGA για τους δύο πρωταθλητές του ελληνικού τένις.

Για τις προσπάθειες της κόρης της στο Ρολάν Γκαρός, τόνισε ότι η Μαρία Σάκκαρη ήταν αρκετά στεναχωρημένη μετά το τελευταίο ματς.

«Μου είπε ότι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, όμως της τόνισα ότι δεν έχασε τίποτα, γιατί σύντομα θα έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες» συμπλήρωσε η πρώην πρωταθλήτρια του τένις.

Για τη δύσκολη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, η κυρία Κανελλοπούλου υπογράμμισε πως μπορεί να τα καταφέρει ο Έλληνας πρωταθλητής και πως είναι ένας τελικός όπου δεν υπάρχουν προγνωστικά.