Υποδοχή με λουλούδια στην επιστροφή της Σάκκαρη! (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την εκπληκτική της πορεία στο Roland Garros και έγινε δεκτή με λουλούδια από τους γονείς της!

Υποδοχή με λουλούδια στην επιστροφή της Σάκκαρη! (vid)

Μετά την εκπληκτική της πορεία στο Roland Garros, όπου έγινε η πρώτη Ελληνίδα που φτάνει σε ημιτελικό Grand Slam, η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στα πάτρια εδάφη το Σάββατο (12/6).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έγινε δεκτή με λουλούδια από τους γονείς της, την Αγγελική Κανελλοπούλου και τον Κώστα Σάκκαρη, ενώ έκανε και τις πρώτες τις δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»:

«Ήταν λίγο πικρό το τέλος γιατί έφτασα έναν πόντο από τον τελικό. Όμως ήταν μία πολύ θετική παρουσία. Ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα και με έκανε να καταλάβω ότι μπορώ να φτάσω ψηλά. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Απέδειξα κάποια πράγματα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σάκκαρη δεν θα λάβει μέρος στο επερχόμενο Όπεν του Βερολίνου και σκοπεύει να συμμετάσχει μόνο σε ένα τουρνουά πριν από το επερχόμενο Wimbledon, όπου και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη φετινή πετυχημένη πορεία.