Φέντερερ: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο Roland Garros»

Παρά την πρόκριση στους καλύτερους «16» του Roland Garros ο Ρότζερ Φέντερερ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το τουρνουά. 

Φέντερερ: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο Roland Garros»

Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε του Ντόμινιν Κέπφερ με 7-6(5), 6-7(3), 7-6(4), 7-5 και προκρίθηκε στους «16» του Roland Garros, εκεί όπου τον περιμένει το Νο.9 του ταμπλό, Ματέο Μπερετίνι.

Με δηλώσεις του ο Ελβετός πρωταθλητής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση καθώς όπως λέει δεν περίμενε να φτάσει τόσο μακριά στο τουρνουά.

Η επιστροφή του από το χειρουργείο που έκανε στο γόνατο σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν υπάρχει κενή εβδομάδα ενόψει του τουρνουά του Χάλε, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Φέντερερ.

Ο ίδιος δήλωσε: «Συζητάμε γι' αυτούς τους αγώνες με την ομάδα μου, τους αναλύουμε και βλέπουμε στη συνέχεια τι θα ακολουθήσει. Πρέπει να αποφασίσω αν θα συνεχίσω να παίζω ή όχι, αν το ρίσκο δεν είναι αρκετά μεγάλο αυτή τη στιγμή για να συνεχίσω να το πιέζω, ή αν απλά ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκουραστώ.

Δεν υπάρχει κενή εβδομάδα ανάμεσα σ' αυτό το τουρνουά και στο Χάλε, όπως γίνεται συνήθως, οπότε πρέπει να υπολογίσω ποιο θα είναι το καλύτερο πράγμα να κάνω με γνώμονα το Wimbledon».