Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς πήρε... παραμάζωμα τον Σαρντί!

Χωρίς να απωλέσει σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ζερεμί Σαρντί στο ματς πρεμιέρας του στο Roland Garros, επικρατώντας με 3-0 σετ του έμπειρου Γάλλου.

Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς πήρε... παραμάζωμα τον Σαρντί!

Για ένα μόνο σετ... ζορίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα πρεμιέρας του στο φετινό Roland Garros με αντίπαλο τον Ζερεμί Σαρντί, τον οποίο νίκησε με 3-0 (7-6, 6-3, 6-1).

Με ένα ξέσπασμα από τα μισά του δεύτερου σετ κι έπειτα, ο Έλληνας πρωταθλητής μετέτρεψε σε... υγιεινό περίπατο το ματς, για να επικρατήσει τελικά με πάταγο του έμπειρου Γάλλου και να πάρει εύκολα το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του γαλλικού Όπεν.

Το μόνο σημείο στο οποίο αντιμετώπισε πρόβλημα ο Τσιτσιπάς ήταν το φινάλε του πρώτου σετ, καθώς ο Σαρντί προέβαλε σθεναρή αντίσταση, φτάνοντας μάλιστα και σε σετ πόιντ. Ο Έλληνας άσος όμως το «έσβησε» και έφτασε στην επικράτηση στο τάι μπρέικ.

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πήρε και το δεύτερο σετ με 6-3 και με το πόδι πατημένο στο... γκάζι (όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο ίδιος μετά το τέλος του ματς) κέρδισε πανεύκολα και το τρίτο, καθώς ο Σαρντί φαινόταν να τα έχει παρατήσει εντελώς.

Ο αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στον δεύτερο γύρου του γαλλικού Slam θα προκύψει αύριο το απόγευμα, από το ζευγάρι του Σεμπάστιαν Κόρντα (ΗΠΑ) με τον Πέδρο Μαρτίνεθ (Ισπανία).