Τσιτσιπάς-Μουσέτι 2-1: Στον τελικό του Lyon Open με ανατροπή (highlights)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Λορέντζο Μουσέτι (4-6, 6-3, 6-0) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Lyon Open

Τσιτσιπάς-Μουσέτι 2-1: Στον τελικό του Lyon Open με ανατροπή (highlights)

Τον έβδομο τίτλο στην καριέρα του θα διεκδικήσει την Κυριακή (23/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς απέκλεισε στα ημιτελικά του Lyon Open τον Λορέντζο Μουσέτι με 4-6, 6-3, 6-0.

Στο πρώτο σετ ο Ιταλός έκανε το μπρέικ για το 3-2 και στη συνέχεια το υπερασπίστηκε για το 4-2. Ο Έλληνας πρωταθλητής μείωσε προς στιγμήν σε 5-4, αλλά στη συνέχεια έχασε το δέκατο γκέιμ.

Στο δεύτερο σετ ήταν η σειρά του Στέφανου να κάνει το μπρέικ (3-1) και να κρατήσει το σερβίς του για το 4-1. Ο Μουσέτι με μπρέικ μείωσε σε 4-3, ωστόσο ο Τσιτσιπάς το πήρε αμέσως πίσω γράφοντας το 5-3 και μετά το 6-3.

Στο τελευταίο σετ ο Ιταλός ήταν κακός στο σερβίς του με αποτέλεσμα ο Νο. 5 τενίστας στον κόσμο να το εκμεταλλευτεί και να ξεφύγει με 4-0. Με νέο μπρέικ έγραψε το 5-0 για να πάρει στο τέλος τη νίκη με 6-0.

Ο Τσιτσιπάς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό του γαλλικού τουρνουά το νικητή του ζευγαριού Κάμερον Νόρι - Κάρεν Κατσάνοφ.