Geneva Open: Ήττα για Φέντερερ στην επιστροφή του στα κορτ!

Στο πρώτο του παιχνίδι ύστερα από απουσία δυόμισι μηνών από την αγωνιστική δράση, ο Ρότζερ Φέντερερ ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Πάμπλο Αντούχαρ στο τουρνουά της Γενεύης.

Geneva Open: Ήττα για Φέντερερ στην επιστροφή του στα κορτ!

Η επιστροφή στη δράση ενός από τους καλύτερους όλων των εποχών στο άθλημα του τένις είναι γεγονός από το απόγευμα της Τρίτης (18/5), καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ επανήλθε στα κορτ ύστερα από απουσία περίπου δυόμισι μηνών λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο Ελβετός «μαέστρος» πήρε μέρος στο τουρνουά της σειράς ATP 250 στη Γενεύη, γνωρίζοντας οριακή ήττα από τον Πάμπλο Αντούχαρ με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 4-6) για τη φάση των «16» του Geneva Open.

Ο Φέντερερ προηγήθηκε με 4-2 στο κρίσιμο τρίτο σετ, ωστόσο φάνηκε να μένει από δυνάμεις, με τον Ισπανό αντίπαλό του (Νο80 στον κόσμο) να κερδίζει τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και να φτάνει στη νίκη.

Όπερ σημαίνει ότι ο 39χρονος (κλείνει τα 40 τον προσεχή Αύγουστο) Ελβετός θα πάρει μέρος στο επερχόμενο Roland Garros δίχως να έχει πετύχει νίκη σε χωμάτινη επιφάνεια στην τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο όπως τόνισε και ο ίδιος αυτό δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς το σημαντικό για εκείνον είναι να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε αυτό το σημείο της καριέρας του: «Θέλω να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Λατρεύω το τένις, είναι κομμάτι της ζωής μου και δεν είναι εύκολο να το αποχωριστώ».