Masters Ρώμης: Περιπετειώδης πρόκριση για Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Masters της Ρώμης, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσει από 40 κύματα για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Φριτζ.

Masters Ρώμης: Περιπετειώδης πρόκριση για Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Masters της Ρώμης, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσει από 40 κύματα για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Τέιλορ Φριτζ.

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου απέτυχε να σερβίρει για τη νίκη στο 6-3, 5-4 και αφού δέχθηκε μπρέικ από τον Αμερικανό (5-5), το ματς διεκόπη λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, με τον Σέρβο να είναι έξαλλος για την ανοχή του διαιτητή στη βροχόπτωση, η οποία ξεκίνησε αρκετά λεπτά πριν.

Τελικά, μετά από δυόμιση ώρες υπομονής, οι δυο αθλητές μπήκαν και πάλι στο court, με τον Τζόκοβιτς να ολοκληρώνει ότι είχε αφήσει στη μέση και να παίρνει με 6-3, 7-6(5), το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του τουρνουά.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Κάμερον Νόρι.

Μπορεί να κέρδισε, όμως δεν έπεισε με την εμφάνισή του ο Νόλε, ο οποίος είχε άσχημο ποσοστό επιτυχίας πίσω από το 2ο σερβίς του (14/32, 44%) και δέχθηκε δυο μπρέικ από τον Φριτζ στο ματς.

Όσο άσχημα σέρβιρε όμως, άλλο τόσο όμορφα επέστρεφε τις μπάλες ο Σέρβος, που κέρδισε 28 πόντους στο σερβίς του Φριτζ και με 3/6 ευκαιρίες για μπρέικ, πήρε την δύσκολη straight sets νίκη.

Πιθανός αντίπαλος του Νόλε στα προημιτελικά, είναι ο δικός μας, Στέφανος Τσιτσιπάς, που είναι το μεγάλο όνομα του δεύτερου bracket.

Πηγή: Tennis24