Madrid Open: Με... περίπατο στους «16» ο Τσιτσιπάς! (highlights)

Με το πόδι... πατημένο στο γκάζι πέρασε στους «16» του Mutua Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ισοπεδώνοντας τον Μπενουά Περ με 2-0 και μόλις τρία χαμένα γκέιμ συνολικά στο παιχνίδι!

Madrid Open: Με... περίπατο στους «16» ο Τσιτσιπάς! (highlights)

Σε... περίπατο μετέτρεψε τον αγώνα του με τον Μπενουά Περ για τους «32» Mutua Madrid Open o Στέφανος Τσιτσιπάς, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση με το εντυπωσιακό 2-0 (6-1, 6-2) επί του Γάλλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην πρεμιέρα του στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενό του ματς στην ισπανική πρωτεύουσα.

Με το... καλημέρα ο 23χρονος τενίστας έδειξε τις προθέσεις του στέλνοντας το μήνυμα πως θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο τουρνουά. Έχασε μόλις 3 γκέιμ από τον αντίπαλό του, ο οποίος από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι ήταν αδύνατο να τον αντιμετωπίσει.

Το Νο 35 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν εκτός κλίματος από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο και με την απόδοσή του δεν προβλημάτισε σε κανένα σετ τον φορμαρισμένο Τσιτσιπά.

Πλέον, ο Έλληνας πρωταθλητής περιμένει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση που θα είναι ένας εκ των Κάσπερ Ρουντ και Γιοσίτο Νισιόκα.

Για τον Τσιτσιπά ήταν η 10η νίκη του στο χώμα μέσα στο 2021 σε 11 αγώνες που έχει δώσει έως τώρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Περ κέρδισε μόλις 17/42 πόντους στο σερβίς του...