Τσιτσιπάς: «Η καλύτερη μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο, πρόκληση ο αγώνας με Φοκίνα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη νίκη επί του Κρίστιαν Γκαρίν αλλά και στην επόμενη αναμέτρηση του Monte Carlo Masters απέναντι στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Τσιτσιπάς: «Η καλύτερη μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο, πρόκληση ο αγώνας με Φοκίνα»

Την πορεία του στο Monte Carlo Masters συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη επί του Κριστιάν Γκαρίν με 6-3, 6-4.

Τσιτσιπάς - Γκαρίν 2-0: Με φόρα στους «8» του Monte Carlo Masters

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη νίκη επί του Χιλιανού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης απέναντι στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο Κριστιάν έπαιξε καλό τένις και με δυσκόλεψε.

Ευτυχώς, έμεινα συγκεντρωμένος και μεθοδικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά στα τέλη του δευτέρου σετ, αντέδρασα, πάλεψα και έκλεισα το ματς όμορφα.

Ήταν σίγουρα η καλύτερή μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο, δημιούργησα πολλές ευκαιρίες με το φόρχαντ μου και νομίζω πως σέρβιρα πολύ καλά.

Ο καιρός σήμερα είναι κρύος. Αντιλαμβανόμουν όσο έπαιζα, ότι άλλαζε η θερμοκρασία, έπεφτε. Είχε και ισχυρό άνεμο, οπότε τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αλλά και οι δυο δώσαμε τη μάχη μας, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες και παίξαμε ένα καλό ματς.

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό μου, δεν έχω παίξει μαζί του στο Tour.

Είναι ανερχόμενος, παίζει καλό τένις και σίγουρα είναι επικίνδυνος αγώνας. Δεν ξέρω πως παίζει, αλλά είναι Ισπανός και σίγουρα ξέρει καλά τη χωμάτινη επιφάνεια. Θα είναι πρόκληση για εμένα».