Μόντε Κάρλο: Δύσκολη κλήρωση για Τσιτσιπά, Τζόκοβιτς ενόψει!

Ιδιαίτερα δύσκολη θα είναι η αποστολή του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά Masters στο Μόντε Κάρλο, καθώς κληρώθηκε στην πλευρά που βρίσκεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι του Έλληνα πρωταθλητή.

Μόντε Κάρλο: Δύσκολη κλήρωση για Τσιτσιπά, Τζόκοβιτς ενόψει!

Αρκετά δύσκολο αναμένεται το έργο του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο, καθώς η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/4) τον έφερε στην πλευρά του ταμπλό που βρίσκεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με άλλα λόγια, σε περίπτωση ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπεράσει τα υπόλοιπα δύσκολα εμπόδια που θα βρει στο δρόμο του, κάποια στιγμή στην πορεία της διοργάνωσης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κορυφαίο του κόσμου, αρκεί κι ο Σέρβος να μην πέσει θύμα κάποιας έκπληξης.

Ειδικότερα, ο Τσιτσιπάς πέρασε άνευ αγώνα τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο θα τεθεί αντιμέτωπος ή με τον ανερχόμενο Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι, ή με τον εκπληκτικό φέτος Ασλάν Καράτσεφ. Στη φάση των «16» είναι πιθανό να βρει απέναντί του τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ, ενώ στους «8» πιθανός αντίπαλος είναι ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κλήρωση του Τζόκοβιτς, που μπορεί να αποφεύγει τον κάτοχο 11 τίτλων Ραφαέλ Ναδάλ μέχρι τον τελικό, αλλά, αναμένεται να συναντήσει τον 19χρονο ταλαντούχο και φιναλίστ του Miami Open, Γιάνικ Σίνερ στον δεύτερο γύρο και στον τρίτο το νικητή του Masters 1000 της Φλόριντα, Χούμπερτ Χούρκατς.